Kini Dobavljač Nerđajućeg Čelika Sigurnost Proljeće Puknuti Kuka Brzo Veza Carabiner Jaje Stanju 40mm

Kini Dobavljač Nerđajućeg Čelika Sigurnost Proljeće Puknuti Kuka Brzo Veza Carabiner Jaje Stanju 40mm

KM 1.08
 

Proizvod je dostupan
Dostupnost


Wudi Zhibo Metala Co., LTD se nalazi u Wudi gradu Shandong Provincija koja je lepa i bogata obali Bohai More. Naša firma ima prednosti položaj na ivici Qingdao i Tianjin luke. I imamo zgodno prijevoz produžiti u svim pravcima u Kini ,posebno u Peking grad.
Wudi Zhibo Metala Co., LTD je meanly uključen u metal proizvoda. Naš posao je sistem uključuje dizajniranja, proizvodnja, veoma i prodaje. Naše proizvode su camlock spoj, namještanje hardvera, marinac hardvera, auto pribor ,kao mašina dijelove .Po standardima API ANSI SRANJA DIN BAŠ, proizvode su napravljeni da prilicno racionalno izgradnji, superiorni nastup. Materijal od naših proizvoda je vrsta od nerđajućeg čelika ,kao što 304 316 316 L ;aluminijuma; mesinga, pp; najlona i karbonska. Proizvode se koristi u mnoge područje pokriva marinac transport, provincije industrije, Farmaceutskog izradi papira, prehrambena industrija, struja industrije i tako dalje. Naše proizvode izvozi da je Amerika, Engleska, Francuska, Kanadi, Australija, Nizozemske, Japan i Koreji, i domaće tržište je ogromna, što dobiti puno poverenje i povoljan prijeme kući i u inostranstvu.
Od utvrđenih sada, Wudi Zhibo Metala Co., LTD poslušnost na ideju o "Kvalitet Prvo, Creditable Upravljanje" i cilj "Pobjeda", čitavo osoblje posvetiti tehnološki inovacija, zgrada enterprise brend ,da ispuni potrebe klijenata.
Dobrodošli prijatelje širom svijeta posjetiti našu kompaniju i napraviti poslovnog pregovora.

U svojstva

:
ZB886
is_customized:
Yes
DIY Zalihe:
Ljubavnoj
:
Nerđajućeg Čelika

Proizvodi u kategoriji