Otključana firmu huawei CarFi E8377 Hilink LTE Žarišta 4G LTE Cat5 12V Auto Wifi Ruter SLOBODNA ISPORUKA

Otključana firmu huawei CarFi E8377 Hilink LTE Žarišta 4G LTE Cat5 12V Auto Wifi Ruter SLOBODNA ISPORUKA

KM 78.00
KM 87.00
 

Proizvod je dostupan
Dostupnost


Obavijest : uređaj je 100% potpuno novi sa EE paket kutiju .
firmu huawei Hi Link Carfì je mobilni Wi-Fi žarišta, koje pruža za tebe u autu sa Interneta.Jednom uključena u upaljač za cigarete, to zalihe sa preuzimanje brzinu do 150 Mbit / s, do deset uređaji mogu biti povezani.
Firmu huawei predstavljao Hilink Car Fi na Mobilni Svijet Kongresu u Španiji i jasno daje do znanja da je "Mobilni" uvijek ne odnosi samo na novi telefona ili tablete. Kinezi stavi naime prije mobilni Wi-Fi žarišta za tvoj auto, sa svojim podršku u vozilu do deset uređaji mogu biti dostavljene sa LTE brzinu. Žarišta zvao Hi Link Carfì i jednostavno uključena u upaljač za cigarete iz auta.
Dekor je veoma brzo i onda nastavite je u kolicima LTE dostupan sa preuzimanje brzinu do 150 Mbit / s i 50 Mbit / s. Ovdje, žarišta na mobilnom je pod kontrolom, odgovarajući aplikaciju je dostupna za Android i i OS. U Hi Link Carfì ni potroši 20 watts, to nije stvarno na auto baterija.Govoreći o potrošnji - zahvaljujući izgradio-u USB portove, možete optužiti opet direktno iznad tačke da ste i ranije prazna geballert hvala LTE brzinu u kola tvom mobilnom.
Firmu huawei poklone ovo mobilni žarišta u MWC u Španiji i posebno u 400 označen kola, krastavaca sa Hi Link Carfì na dasku po Gradu i pokazati mobilni WLAN. Jedinica dolazi sa LTE Mobilni Wi Fi Pametan i Brzo Početi Vodič. Onda sve sto treba je mikro-SIM karticu i možeš početi.
Firmu huawei E8377 Hilink Car Fi je mobilni Wi Fi žarišta, što bi moglo dati bežični internet u autu. Jednom uključena u upaljač za cigarete, firmom huawei Hilink Car Fi E8377 zalihe korisnici sa preuzimanje brzinu do 150 Mbit/s i na deset uređaji mogu biti povezani. U Hilink Car Fi mogao biti pod kontrolom aplikaciju u telefona sa Android ili i OS sistem. Tamo je SIM karticu mjesto u Car Fi, nakon SIM ubaci, E8377 mogla raditi kao bežični žarišta. USB Port je naplatiti mobilni elektroniku poput telefona ili Uloške. Firmu huawei E8377 Car Fi ima sličan funkcijama kao i firmu huawei E8278, ali može direktno uključi u auto i posao.
Firmu Huawei Hilink Car Fi E8377 Tehničke Specifikacije :
* 4 G Bežični Wi Fi Žarišta.
* LTE Kategorija 4 Ruter
* LTE Preuzimanje brzinu da 150 Mbps
* Podršku do 10 bežični naprava je istovremeno
* WLAN : IEEE 802.11 b/g/n
* Podršku SIM karticu tip : mikro-SIM
* USB Port x 1 i Moć ključ
* DOVEO indikator : Wi Fi, LTE Signal Poruku i optužba
* Dimenzije : 88 x 59 x 49 mm
* USB port (pružamo 5 V/1 A Energiju na druge uređaj)
* Firmu Huawei Hilink Aplikaciju

U svojstva

wirless Modem Tip:
WCDMA,LTE
Proizvoda Status:
Dionice
:
Bežični
:
Firmu huawei
Paket:
Da
Interfejs Tip:
USB
Stil:
Vanjski
:
E8377h-153
Prijenos Stopa:
150m
:
Crna
Kod NJEGOVE:
85176230
Garancija:
1 godinu
:

Proizvodi u kategoriji